056. There's an angel in my heart - Szereplők
2012. június 24., vasárnap ∞ 10:57 ~ 0 p ö t y i k e
Seul Ki/Gi
Egy vidám átlagos életű 18 éves koreai lány. Van egy bátyja és két nagyon közeli fiú barátja. A fiúk már már túl közel kerülne Gi-hez és lassan többet kezdenek el érezni egymás iránt. Ám egy balesetben az egyik fiú életét veszti, de Gi-vel még is tud kommunikálni, angyal ként. Az idő elteltével szerelem fonódik közöttük, de vajon hogy oldják meg azt a kis bökkenőt hogy az egyik fél egy angyal, és Gi szívére más is pályázik?

Bang Min Soo
A 19 éves fiú testvér. Gi bátyja. Mindig az lebeg a szeme előtt hogy a kis hugicájának egy haja szála se görbüljön. Pórbálja megóvni minden bajtól, de a szeretett barátja elvesztésétől nem tudja. Gi mindig valamilyen angyalról magyarázott neki, de ő nem hitt a húgának. Minsoo az iskolában igen híres, kiváló sportoló. Gi fölött jár egy évvel, a lányok Gi osztályából rajonganak érte. Gi ezt utálja mert úgy érzi csak a bátyja miatt barátkoznak vele.

Lee Byeong Heon 
18 éves iskolás fiú. Gi osztálytársa, és azok szerencsések közé tartozik aki elmondhatja hogy szinte a legjobb barátja is Gi-nek. Illetve MinSoo kisgyerek kori barátja is. Gi-t is kis kora óta ismeri, és mindent megosztanak egymással. Byeong Heon is elmond mindent Gi-nek, de hogy mit érez iránta azt már csak később tudatja vele. Addig meg kell azzal elégednie hogy szinte mindennap Min Soo-éknál van és Gi-vel is sokat találkozik. Illetve egy baleset résztvevője is lesz, ami megváltoztatja a barátságukat és az életüket is.

Lee Chan Hee
18 éves fiú. Gi osztálytársa, pár éve ismerik egymást, de nagyon jól kijönnek egymással. Chan Hee is Gi szívére pályázik, de úgy érzi nincs akkora esélye mint legjobb barátjának Byeong Heonnak. Még is egyre több időt tölt el Gi-vel és közelebb kerülnek egymáshoz. De az a bizonyos baleset mindent megváltoztat, és egy tragédia miatt a kapcsolatuk is megváltozik.

Vajon melyik fiú nyeri el Gi szívét? Melyikük lesz az angyal Gi szívében? És hogyan folytatódik utána a történetük? Olvasd el ;D

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

+ Back to the blog?